Goodiebag på Barnmässan

april 15, 2015 1 av momentsbymary

Vid Barnmässan fick vi ett helt gäng goodiebags. Jag fick springa flera vändor från bilen och in för att få med mig allt och hela vår soffa blev full med påsar.
goodiebags
Fina och generösa påsar packades upp och det var nästan för mycket för att ta in. Många nya favoriter har hamnat här hemma och det är såklart toppenkul.

Här kommer en lista på alla fina saker vi fick

Tallink Silja Line bjöd på en fantastisk fin kryssning i lyxanda. Vi ser verkligen fram mot den här hemma. Helt otroligt generöst.
barn14
ACO Minicare rustade oss med produkter för barnen men vi fick även en fantastiskt fin goodibag för oss vuxna med produkter i ACO:S nu fina förpackningar.

Babyjogger gav oss något som vi verkligen behövde. En jättebra konsoll till vagnen med plats för mugg/flaska och förvaring med smart magnetstängning.

Barnskospecialisten bjöd på en förmånlig rabattkod och smarta saker för barnens skor. Skydd för tårna och alternativ till snörning.

Dr Brown/CAREB utrustade oss med produkter för små munnar. Alltid uppskattat i en familj med bebis.

GEGGAMOJA
utrustade oss med mössa, dreglis och napphållar i som vanligt härliga färger och mönster.

Helhetshälsan ville stärka vår mage och fa den att må bra.

Humble Brush gav oss ett helt gäng av deras tandborstar för både barn och vuxen som inte bara är bra för miljön utan även för människor då varje köpt tandborste betyder att ett barn någon annan stans i behov får hjälp med sin tandhälsa.

Isbjörn of Sweden erbjöd en mycket generös goodiebag med mössa och en insbjörngosse men även ett presentkort på hela 500 kronor.

Mini & Me den nystartade tidningen bjöd oss på en liten goodiebag och det var riktigt roligt att se hur själva magasinet såg ut. Mycket imponerande.

My Bliss med helt ljuvliga kläder för barn bjöd oss på ett plagg ur deras monter. Gissa om de var svårt att välja.
15040221
Underbar mössa från Pomp I Dard
Pomp I Dard som har härliga kläder medmycket funktion och hjärta skänkte en underbar nallemössa och en trösthund (som man har i kylen och använder till att lägga på platser barnen slagit sig)
pol32
TASSA som gör praktiska och roliga mockasiner för barn lät lilla f gå och välja ut ett eget par. Han valde orangea.

Vi Föräldrar gav oss en goodiebag med baland annat ett jättefint bäddset och dessutom självklart deras fina magasin.

Weleda utrustade oss med produkter med ljuvlig doft som kommer bli favoriter i badrummet.

Spark i Baken gav oss en av sina härliga inspirerande träninsböcker. Jag älskar hennes budskap om att röra på sig tillsammans som familj.

NUK tyckte att vi skulle få ett enklare jobb med att diska flaskor så hos dom fick vi en praktisk borste, diskmedel för flaskor och även en fin flaska som lilla F kommer älska.

Zillstar lät oss välja en produkt från deras fina monter. Det var inte helt lätt eftersom det fanns mängder av fina kläder ut underbara märken att välja på.

Manne Forssberg gav oss en bok som jag tror att papporna kommer uppskatta. Roliga och viktiga saker mellan samma pärmar.