Från spaupplevelser till smakupplevelser

oktober 6, 2017 0 av momentsbymary


Efter två tuffa vandringsdagar kändes kroppen mörbultad och jag bestämde mig för att skämma bort den och hjärnan med en eftermiddag på SPA.

I den varma utomhuspoolen på Experium har stålar och bubblor masserat mina muskler, i SPA:t har värvat ner i ett antal bastuer, kneip, isvak och nästan mest magiskt, relaxrummet. Jag värvade ner så mycket att jag började röra mig i samma takt som den långsamma musiken.

På SPA:t testade jag en sauna experience. Aromatiska oljor, viftande handdukar och is var inblandat. Det var skönt.

Efter tre timmar lämnade jag SPA:t för att äta på O’Learys. Jag fick kanske en lite konstig blick när jag sa att bordet var för en. Ensamsemestrar i Sälen är nog inte jättevanliga. Jag är inte jättevanlig.