Ett svettigt avslut

augusti 21, 2016 0 av momentsbymary

”Lyxig champagnekväll hos mig?” löd ett SMS jag fick tidigare. ”Lyxig löparkväll på Skutberget” svarade jag. Jag gillar champagne men just nu behövde jag löpningen mer. Veckan och framförallt helgen har varit intensiv, att rensa skallen kändes som något nödvändigt. 

Jag avslutade alltså helgen på Sanna plats som jag inledde den, på skutberget. Vi hängde där i fredags och fotograferades jag och Sanna. Under några timmar utomhus gjorde vi vårt bästa. I fredags blev det också klart med ett nytt jobb för mig vilket innebar mycket fixande med olika saker när jag kom hem från fotograferingen. 

Lördagen var härligt med en långpromenad och Vänerbad, långtur med båten och mycket lek. Den här dagen har verkligen varit fantastisk med besöket i Skara men jag var slut när vi kom hem. Jag behövde få rensa och skaffa ny energi. En löprunda med stegrande tempo blev perfekt. Nu mår jag på topp och ser fram emot en god natts sömn. 

Imorgon börjar det nya skedet i livet med betydligt mer arbete, pirrigt med nytt jobb och lite läskigt att barnen strax kommer börja gå på förskola mer. Hoppas att det blir lagom för dom. 

Hoppas att ni haft en fin helg och att veckan som kommer blir toppen.

Tröttast