En sådan plats som alla skulle få ha

juli 2, 2017 0 av momentsbymary

Jag är hemma, inte hemma i huset utan det andra hemma, det som känns hemma i själen. Hit längtar jag när livet känns virrigt, när jag inte riktigt vet vad som är upp och ned, var jag egentligen står eller hur jag innerst inne mår. När jag kommer hit vet jag alltid det igen, jag landar. Då kommer svaren till mig och jag känner mig stark.

Det finns gånger då jag varit i väldigt stort behov av att komma hit, komma bort men också komma hem. Den här gången är inte en sådan gång. Jag har koll, hyfsat, för vem har egentligen stenkoll? Jag är inte här för att landa eller bli stark, jag är här för att jag älskar den här platsen, för att njuta och för att andas. I livet just nu finns balansen, det är jag otroligt tacksam för.

Alla skulle ha en sådan här plats, en plats att landa på, att komma hem till, att kunna åka till och finna svaren. Det är en otrolig lyx att ha, för hur det än är går livet upp ibland och ned ibland och då spelar det inge roll hur stabil du är, det är lätt att svaja lite eller trampa lite snett. Ikväll kommer jag somna tacksam, på platsen där min själ hör hemma.