En bonusdag av sommar

september 7, 2016 0 av momentsbymary

Den här dagen bjöd verkligen på ett fantastiskt väder. Nu klockan 21 är det 18 grader och under eftermiddagen måste temperaturen gått upp mot 25 grader. Det blir som en bonusdag av sommar. Eftersom både min man och jag var lediga passade vi på att åka till stranden hela familjen. Att bada och leka vid vattnet är något barnen älskar, ja allt med vatten är roligt enligt dom. 

Vi var ensamma på stranden trots vädret. Kanske är det september som gör att människor inte åker dit, dom tycker att det är höst. Vattnet var inte något kallare än i somras och barnen busade glatt. Vi byggde sandslott, sprang omkring på stranden, plaskade och lekte i vattnet och undersökte sådant som flutit iland. Allt kändes som sommar med skillnaden att vi inte hade sällskap av andra människor. Stranden var bara våran och vi behövde inte passa värdesaker eller hålla koll på barnen bland massa andra. 

Vi åker till stranden året om men det är långt ifrån alla septemberdagar som man är sugen på att bada. Tack för en extra sommardag.