Det behöver inte vara perfekt för att det ska kännas riktigt bra

Det behöver inte vara perfekt för att det ska kännas riktigt bra

september 16, 2019 0 av momentsbymary

Jag trivs väldigt bra i det hus jag bor i nu och hoppas verkligen att jag snart ska lyckas köpa ett liknande. Ett hus för mig behöver inte vara perfekt för att vara bra, jag vill gärna ha personlighet och karaktär. Lite skavanker berättar att huset har en historia.

Skogen runt huset är både spöklik och sagolik. Idag ska jag nog ta en promenad och njuta lite av den. Det är verkligen en lyx att bo mitt inne i skogen.

Blommorna börjar komma på plats. Jag njuter av att sätta min lilla prägel på vissa delar av huset. Det känns gott på många sätt. Det är skönt att vara här hemma i mitt igen efter en härlig helg med vänner. Hit åker man verkligen för att vila upp sig och det behöver jag. Helgen har bjudit på många skratt men eftersom jag är förkyld behöver jag återhämta mig nu.

Var rädd om dig!