Det är såhär det ska vara

juli 21, 2016 1 av momentsbymary

Det bjöds på sommarfika

Sommarkvällen är så ljuvlig, jag vill inte stjäla så många minuter av den för att blogga men jag vill gärna dela av mig lite av vår underbara dag. 

När lilla F vaknade imorse frågade han om det var hans födelsedag. Jag förklarade att det är det inte men vi ska ha kalas. Kalaset var inte mer komplicerat än att jag frågade förra veckan på Facebook om nån ville komma förbi och fika. Det ville rätt många, tyvärr föll ungefär hälften bort på grund av olika anledningar men under dagen har vi i alla fall haft besök av nio underbara barn och sju lika underbara mammor. Barnen har lekt och fikat och busat och när vi blev ensamma kvar vid halv sex kände jag att vi behövde varva ner. 

Jag och lilla F tog en träningsrunda, han cyklade och jag joggade. Efteråt sprang jag några kilometer till, duschade och nu sitter vi och bara njuter av den varma sommarkvällen på altanen. 

Altanmys

Barnen somnade som klubbade efter att lekt hela dagen utan vila, jag däremot kommer nog inte kunna sova. Hjärtat är för fyllt av lyckorus, vilka härliga människor jag känner och idag har jag fått träffa några av dom. Bäst av allt, värdens finaste, mest omtänksamma och kärleksfullaste person har varit här. Min älskade Annicka kom hit över dagen, det betyder allt.