Den magiska egentiden

juli 13, 2017 0 av momentsbymary

Såhär såg det ut på skutberget ikväll, rofyllt, vackert och näst intill magiskt. Den svenska sommaren visade sig från sin allra bästa sida och i ensamheten med min kamera var det svårt att slita sig från platsen. Jag njöt av egentid, tid i ensamhet, i ro och där varje tanke kan tänkas klart.

Jag saknar ibland friheten att kunna göra sådana här enkla saker, samtidigt som jag tror att jag uppskattar dom extra mycket nu när jag inte har möjlighet att göra sådant här när som helst. En kväll som tidigare i livet kanske bara räknats som en i mängden blir speciell och värdefull på ett nytt sätt.

Den här kvällen gav mig en god känsla. Saker kommer reda ut sig, det kommer bli bra, livet är vackert och framtiden ljus. Ibland behöver jag landa i ensamheten för att tänka de ljusaste tankarna. Jag tror inte jag är ensam om det.