Den bästa månaden på året

september 1, 2016 1 av momentsbymary

Jag kan nästan inte förstå det, det är redan september och min favoritmånad på året. I år kommer september bli extra speciell eftersom mycket är på gång i livet. 
Nästa vecka ska vi på möte om Svalbardresan. Det kommer bli så spännande, jag surfar väldigt mycket Svalbard nu och det är bara några veckor till vi åker. Pirrigt värre!!! Nästa vecka är det också föräldramöte och på helgen ska lillans tvåårsdag firas en dag i förskott. Tänk att vår lilla solstråle blir TVÅ år. Det är stort.

Veckan efter ska jag resa bort med bästa Aja, Sarianne och Jenny. Det kommer bli toppen även om det mesta ännu är hemligt för mig. Jag vet var vi ska i alla fall,.en plats inte helt okänd för mig eftersom jag bott där. Idag fixade jag pass och nu märker jag att magen börjat pirra. Jag har faktiskt aldrig varit iväg utomlands med vänner, det blir första och bästa gången. Det är lika bra att förbereda sig redan nu på träningsvärk i alla prat- och skrattmuskler. 

September innebär också början på en spännade grej vår familj ska få vara med på. Jag kommer berätta mer senare men det är något jag både är stolt och glad över att få delta i. Det är något som passar oss perfekt och jag ler varje gång jag tänker på det. Jag längtar efter att få dela med mig och det kommer jag snart göra. Det första steget i detta blir ett besök i huvudstaden för mig och min man.

På jobbfronten blir det kanske ändringar med. Jag sa nämligen upp mig på nya jobbet efter tre dagar. Det ska kännas rätt, annars är det bara bortkastad tid och energi. Mitt snart ett år gamla jobb har jag såklart kvar och där kommer jag lägga i en extra växel för det är så otroligt roligt och givande. Jag kommer också ha ett par fotouppdrag under månaden vilket såklart blir roligt. 

Min magkänsla säger att september kommer föra med sig en och annan rolig överraskning. Det ser jag fram emot. Hej höst, vänskap och kärlek.