Cykling i Pershyttan/Nora

juli 20, 2017 0 av momentsbymary

Idag har det cyklats i Pershyttan/Nora. Jag har varit där och cyklat tidigare och haft lite otur med skyfall och åsks. Idag var vädret motsatt, soligt och varmt. 

Jag hade höga förväntningar, har hört mycket gott om lederna men jag blev nog lite besviken tyvärr. Antagligen hade jag behövt läsa på mer om lederna för att ta en som passat bättre. Den jag cyklade var mest grusväg vilket inte var vad jag ville ha. Jag hade trott att blå led skulle vara teknisk men det var nog bara någon kilometer som gick på stig. 

Det som sänkte betyget var bristen på skyltar. I flera korsningar saknades skyltar, det var bara att gissa och fanns ingen skylt i nästa korsning var det till att vända. Bättre skyltat, mer synliga skyltar och skyltar längs lederna (inte bara i korsningarna) är något jag efterfrågar. 

Om det inte varit så att vi haft så fina miljöer hemma hade jag kanske gett platsen högre betyg. Nu bor jag på en plats med underbara miljöer och sköna stigar så kraven är höga. 

Största pluset fick teknikbanorna, superroliga att köra i!