Bröllop och sol

Bröllop och sol

april 10, 2020 0 av momentsbymary

Jag skulle egentligen varit i Belgien över påsken för att delta vid en av de finaste människornas bröllop. Nu blev det inte så vilket självklart beror på Coronan. Det kändes ledsamt såklart men trots en pandemi som härjar över hela världen lät de två inte det komma emellan och vigseln genomfördes ändå. Det tycker jag är så fint. Det var ganska hårda regler för hur många som fick delta men vi var många som såg vigseln ändå. Cermonin visades live och det spelar ingen roll att avståndet var långt, genom skärmen i min telefon såg jag glädjen och kärleken lysa och mina lyckotårar rann. Vissa människor förtjänar helt enkelt lite mer välgång.

Efter att ha ägnat förmiddagen åt att prata med vänner och den blivande bruden, bevittnat bröllopet och sköljt tårkanalerna ordentligt spenderades resten av dagen utomhus i det fina vädret. Jag fick röra lite på mig vilket var skönt men jag känner fortfarande att kroppen är sliten och inte har återhämtat sig efter vintern. Varje timma utomhus är väldigt skön oavsett och tids nog ska den här kroppen bli hel och pigg igen.

I övrigt har jag ätit memma för första gången idag. Det var en intressant upplevelse. Hoppas att du får en fin påsk, med eller utan memma.