Bridget Jones’s baby

september 18, 2016 0 av momentsbymary

Vårt Londonbesök har varit helt fantastiskt och jag tror att alla fina upplevelser fört oss som grupp samman ännu mer. Ikväll var på sätt och vis en höjdpunkt för oss då vi fick möjligheten att denna premiärhelg se Bridget Jones’s baby i på plats i London. Tala om att vi hade tur som blev erbjudna att se filmen här. Det betyder ju lite extra förstås.

Bridget Jones är fortfarande Bridget med sina ständiga tabbar och underbara humor och har precis som oss i publiken åldrats 15 år sedan första filmen. Bridget har samma personlighet men Renée Zellweger kanske inte känns ingen exakt som jag minns henne. Tyvärr störde jag mig lite på hur hennes utseende förändrats och då menar jag inte på det naturliga sättet. Jag vet att det är en löjlig grej att hänga upp sig på men jag kom på mig själv att gång på gång störa mig på att hon är så olika sig. 

Filmen är som de tidigare en riktig feel good-film med mycket skratt och kärlek och det var fantastiskt kul att få se den med tjejkompisar. Jag tror inte jag har varit på bio med vänner sedan gymnasiet så det här var en riktig upplevelse och ett minne värt att bevara på en speciell plats. 

Filmmusiken får stora pluspoäng, en rolig blandning från olika håll och det gör ju alltid upplevelsen lite extra värdefull. 

Bio i London var inte första gången för mig men jag mindes inte vad man i vanliga fall äter. Det visade sig finnas  godis, glass, popcorn, varmkorv, nachos och öl, en salig blandning.  Vi satsade på ett säkert kort, salta popcorn. De söta har vi testat med en stor tumme ner, inget för oss. 

Nu ska vi fortsätta vår tjejkväll ett tag till innan vi ska packa inför morgondagens resa hem. Håll tummarna för en resa utan för mycket flygrädsla!