Blod, lera, snor och ljusrosa slingor

oktober 14, 2017 0 av momentsbymary

Det må ha varit fredagen den 13 igår men idag var det lillans otursdag. Jag har fått trösta, vagga, krama, bära, gosa och pussa vår lilla tjej ett antal gånger. När jag skulle lägga mig insåg jag att tröjan var nedkladdad med snor, blod och lera. Den vittnar om en händelserik dag. 
Sjukdomen ligger kvar i kroppen och jag har inte orkat med hela tiden. Det gör ju inget på helgen när maken inte jobbar. Förhoppningsvis ser det bättre ut imorgon. Något som eventuellt inte ser bättre ut är mitt hår. Det syns inte på bilden men jag har lite ljusrosa slingor i det. Nu vet så lite att det inte syns i alla ljus. Det blev inte riktigt som jag ville så jag hoppas på att de försvinner vid nästa tvätt så att jag kan göra om och göra rätt. Tur att det är sådan toning som bara håller några tvättar. 

Nu väntar sängen. Imorgon hoppas jag på mer utomhusbus och mindre blod.