Att inspireras av de närmsta

maj 24, 2015 0 av momentsbymary

Det är söndag kväll och jag halvligger i soffan och bara njuter. Veckan som kommer blir säkert en utmaning med nästan 80 timmars arbete för maken och jag och lilla F ska dessutom ut på äventyr på fredag till lördag. Känslan är just nu som lugnet före stormen.

Den här dagen har varit intensiv kan jag lova. Pappan i familjen skulle köra cykellopp och vi kunde inte låta bil att åka och kolla in det. Dels hejade vi på ute på banan och dels vid målområdet. Lillan fick sitta i sele och storebror blev nertvingad i sin vagn.

Det var så mäktigt att stå ute i skogen och höra det susande ljudet närma sig och sedan se cyklarna. Pirret i min mage växte, jag njöt. Så tog jag upp kameran och fotade alla som körde förbi. Efter ett tag blev jag lite orolig för det kom färre och färre cyklister, jag tyckte att min man borde susat förbi men jag hade inte sett honom. Framme i bilen kollade jag genom bilderna i kameran och såg att visst hade R kört förbi, han hade bara legat väldigt långt fram och väldigt skymd av andra cyklister.
valmet4 valmet2

Jag är så stolt över R, han har absolut inte samma möjlighet att träna så som vi gjorde innan barnen föddes  men han ser till att träna och hålla igång ändå. Han är en sån där pappa som lägger all ledig tid på att var med barnen, gör sällan något på egen hand (i alla fall inte innan de somnat på kvällen), tar ett enormt ansvar när det gäller hushållssysslor, trädgårdsarbete och massa annat. Någonstans lyckas han ändå få till lite träning, framförallt genom vardagsmotion och det gjorde att han kom topp 20 av nästan 130 startande män idag, inte illa. Idag inspirerade han verkligen mig. Jag vet att när min kropp läkt kommer jag hinna träna någorlunda, för kan han så kan jag.

Nu ska jag strax lägga mig och förhoppningsvis får jag sova några timmar så jag känner mig redo för den kommande, spännande veckan.