30 000 steg – 30 000 tankar

30 000 steg – 30 000 tankar

juni 10, 2019 0 av momentsbymary

Jag har vandrat 30 000 steg idag över fjällen. Jag har gått i sol och vind och jag har låtit tankarna komma till mig. Det har inte varit lätt, så är det tyvärr. Det är ingen nöjestrip jag är på. Jag har åkt för att få miljöombyte och se om det ska ge mig mer kraft och lite ordning på allt som finns i huvudet och bröstet.

Allt som varit behöver bearbetas. Förut doldes mina känslor bakom ångest. Nu när ångesten inte finns där mer, när jag lärt mig förstå den och handskas med den kommer all känslor fritt till mig. Det är inte bara lätt att bli av med ångesten för många av de där känslorna som den lagt sig som ett lock över är svåra att bära. Nu måste jag känna så att det blir färdigkänt en gång för alla. Jag är glad att bli av med ångesten, även om det inte bara är positivt.

Det finns mycket att arbeta med och 30 000 steg i ensamhet var nog bara en liten början. Efter den rundan var det skönt att vila med en kall öl och bastu.